U sudnici drugari iz vrtića – slavimo usvajanje - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

U sudnici drugari iz vrtića – slavimo usvajanje

Petogodišnji dečak iz Mičigana pojavio se na sudu na kome je održano ročište o usvajanju i njegovim budućim roditeljima sa neobičnom publikom. Mičel je pozvao sve svoje drugare iz vrtića da proslave dan kada dobija porodicu.

Dečakovi drugari držali su crvena srca u rukama i mahala njima u znak podrške. Ročištem je okončana jednogodišnja procedura i borba bračnog para da usvoje ovog slatkog dečaka.

Mičelov otac David Itan napomenuo je za Si-En-En da mu je najdraži deo bio kada je sudija pitala sve u sudnici da objasne šta im Mičel znači.

Deca su navela najdirljivije odgovore poput „Mičel je moj najbolji prijatelj”, „Ja volim Mičela”.

Dodao je kako je ovo prvi put da je sud ugostio ceo razred jednog vrtića na nekom ročištu. Ideju za ovakvu proslavu dala je učiteljica Keri Mek Ki koja je sve organizovala.

Itan i njegova supruga Andrea Melvin odlučili su da usvoje dete pre nekoliko godina. Prošli su rigorozni proces dobijanja odobrenja, 36 sati predavanja i mesece čekanja.

Prošlog avgusta dobili su poziv u kome im je rečeno da imaju dečaka kome je hitno potreban dom. Sat kasnije već su bili u automobilu i na putu ka socijalnoj službi.

Rekli su im da dečak ima mnogo energije, da voli sport, priča sa svima i voli šetnje. Ljubav je rođena na prvi pogled. Bračni par dobio je sina koga je mogao da povede u zajednički dom.

Izvor. RTS/CNN

Danas objavljeno

Naučnici dokazali da muškarci mogu namirisati kad je žena uzbuđena

D

Poznata manekenka potpuno gola doji bebu

D

Obožava plastične operacije i želi najveću stražnjicu na svijetu

D

Ostavite komentar