U subotu imena dobitnika poršea - BIGportal.ba
Banja Luka

U subotu imena dobitnika poršea

Preko 300 000 koverata pristiglo na adresu Banjalučke pivare. Svi ljubitelji „Nektar“ piva, koji su u protekla tri mjeseca učestvovali u nagradnoj igri „10 ‘ladnih Nektara“, sa nestrpljenjem očekuju subotu, 6. jul, kada će na Trgu Krajine u Banjaluci u 20.00 časova, saznati imena budućih vlasnika tri Porsche automobila. Najsretnije…

Preko 300 000 koverata pristiglo na adresu Banjalučke pivare.

Svi ljubitelji „Nektar“ piva, koji su u protekla tri mjeseca učestvovali u nagradnoj igri „10 ‘ladnih Nektara“, sa nestrpljenjem očekuju subotu, 6. jul, kada će na Trgu Krajine u Banjaluci u 20.00 časova, saznati imena budućih vlasnika tri Porsche automobila.

Najsretnije učesnike nagradne igre „10 ‘ladnih Nektara“ u velikom finalu očekuju ključevi dva “Porsche Cayman-a 718 (982)” i jednog “Porsche Boxster-a 718”, dok je Banjalučka pivara za ovo veče pripremila i poseban poklon – koncert Lepe Brene, koji će biti održan u revijalnom dijelu programa.

Nastupom jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Banjalučka pivara želi da se zahvali svim ljubiteljima „Nektar“ piva koji su i ove godine pokazali vjernost omiljenom brendu i bili dio jedne od najvećih nagradnih igara na ovim prostorima.

„Tokom 90 dana trajanja nagradne igre „10 ‘ladnih Nektara“ na adresu Banjalučke pivare pristiglo je više od 300 hiljada koverata, u kojima se nalaze crveni čepovi sa boca i otvarači sa limenki Nektar piva. Sve ukupno prikupili smo nevjerovatna 3 miliona čepova i otvarača Nektar piva, koji su nam pristizali iz svih krajeva RS, BiH. Da je odziv ove godine bio rekordan govori podatak da su učesnici poslali i ogroman broj kodova za dnevne nagrade, njih je čak 1,5 milion uspješno evidentirano od 2. aprila do 30. juna, a najsrećnije pivopije smo obradovali sa čak 270 dnevnih nagrada“, saopšteno je iz ove kompanije.

Banjalučka pivara još jednom poziva sve ljubitelje „Nektar“ piva da se pridruže velikom finalnom izvlačenju 6. jula na Trgu Krajine u Banjaluci, sa početkom u 20.00 časova i nakon toga uživaju u omiljenim stihovima neponovljive Lepe Brene čije su pjesme obilježile proteklih nekoliko decenija. Direktan prenos, cjelokupnog događaja, će biti emitovan na programu Radio Televizije Republike Srpske, saopšteno je iz Banjalučke pivare.

Danas objavljeno

Mještani prijete blokadom: Ogromna količina otpada izbačena u Zalužanima

M.

“Banjalučka zima” zatvara ulicu: Obustava saobraćaja u centru grada

M.

Radovi zavrću slavine u jednoj banjalučkoj ulici

Vanja A

Ostavite komentar