U Srpskoj 26 novozaraženih, dvoje preminulih - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

U Srpskoj 26 novozaraženih, dvoje preminulih

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja tri dana, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici u Foči i u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. Luka u Doboju izvršeno je testiranje 320 laboratorijskih uzoraka, a virus korona potvrđen je kod 25 osoba.

Radi se o 12 muškaraca i 13 žena.

Prema mjestu prebivališta, 24. juni 2022. godine, prijavljene su četiri osobe iz Banjaluke, po dvije iz Bijeljine, Višegrada, Kneževa, Laktaša i Modriče i jedna osoba iz Prijedora.

  1. i 26. juni 2022. godine prijavljeno je osam osoba iz Banjaluke i dvije iz Prnjavora.
  2. juni 2022. godine Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su dva smrtna slučaja, a radi se o jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi srednje i starije životne dobi iz Banjaluke i Prnjavora.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 112.425 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 6.382 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Republici Srpskoj, testirano je ukupno 426.629 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 61, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 31, a u ostalim bolnicama 30. Na respiratoru je pet osoba.

Danas objavljeno

Platili 28 miliona lične karte koje nam ne trebaju?!

M.

Saudijka osuđena na 34 godine zatvora zbog korišćenja Tvitera, optužena da je sarađivala sa disidentima

M.

Iran spreman da preda: Ali, bez uslovljavanja

M.

Ostavite komentar