U Srpcu vanredna situacija, nema ni struje ni vode - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

U Srpcu vanredna situacija, nema ni struje ni vode

U opštini Srbac proglašena je vanredna situacija, zbog nezapamćenog olujnog nevremena koje je juče u popodnevnim satima pogodilo tu lokalnu zajednicu i pričinilo ogromne materijalne štete.Prema prvim procjenama, štete će u ovoj opštini biti višemilionske. Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević potvrdio je danas da je jedan dio opštine bez struje…

U opštini Srbac proglašena je vanredna situacija, zbog nezapamćenog olujnog nevremena koje je juče u popodnevnim satima pogodilo tu lokalnu zajednicu i pričinilo ogromne materijalne štete.Prema prvim procjenama, štete će u ovoj opštini biti višemilionske.

Načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević potvrdio je danas da je jedan dio opštine bez struje i vode.

Posljedice su vidljive, kako je kazao, na infrastrukturi, stambenim i objektima javnih ustanova, među kojima su i dvije škole, podaci su srbačke gradske uprave.

Olujni vjetar, praćen jakom kišom i gradom, juče je oko 17.00 sati poskidao crijep i polupao prozore na brojnim stambenim i poslovnim objektima, oštetio vozila i saobraćajnu signalizaciju, iščupao iz korijena na stotine stabala, pričinio štete na elektro mreži i drugoj infrastrukturi širom srbačke opštine.

FENA

Danas objavljeno

“Republika Srpska ne odustaje od toga da se neposredno bira član Predsjedništva BiH”

M.

U Skupštinu CG stigla inicijativa za smjenu Bečića

M.

Blinken: SAD će dati pisani odgovor Rusiji u vezi sa bezbjednošću

M.

Ostavite komentar