U Republici Srpskoj u ponedjeljak neće raditi škole i javni vrtići - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

U Republici Srpskoj u ponedjeljak neće raditi škole i javni vrtići

U Republici Srpkoj sutra neće raditi škole i javni vrtići nakon što je Vlada Republike Srpske donijela zaključak da je ponedjeljak, 22. novembar neradni dan.

“Toga dana neće raditi republički organi i organizacije, organi jedinica lokalne samouprave, javna preduzeća i ustanove”, rečeno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS.

Podsjetimo, Vlada Republike Srpske donijela je zaključak da je sutra, ponedjeljak, 22. novembar 2021. godine neradni dan, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS.

“Toga dana neće raditi republički organi i organizacije, organi jedinica lokalne samouprave, javna preduzeća i ustanove”, pojašnjeno je u saopštenju.

Iako je u četvrtak iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske rečeno da će samo 21. novembar biti neradni dan, te da neće biti prenošeno na drugi dan, Vlada RS je danas ipak naprasno odlučila da sutra ipak bude neradni dan.

U Republici Srpskoj i danas je neradni dan jer se obilježava Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH koji je republički praznik.

Danas objavljeno

Brnabić: Potrebne reforme u oblasti vladavine prava i štampe

M.

Palmer i Ajhorst ponovo u BiH: Kreće nova runda pregovora o izmjeni Izbornog zakona

M.

U UKC-u Srpske otvoren šesti sprat za kovid pacijente

M.

Ostavite komentar