11. Augusta 2022.

U predstojećoj epizodi animirane serije Simpsoni konačno će se otkriti kako predviđaju budućnost

Big Portal

Od predviđanja krize troškova života u Velikoj Britaniji do Donalda Trumpa, kao predsjednika SAD-a, pa čak i pandemije kovida, pisci sasvim jasno znaju nešto što mi ne znamo.

Scenarist i producent serije, Matt Selman, nedavno je rekao za Deadline da će nadolazeća epizoda 34. sezone otkriti sve.

“Imamo još jednu ludu konceptualnu epizodu koja objašnjava kako Simpsonovi znaju budućnost. To je konceptualna epizoda s puno ludih stvari u sebi, ali objašnjava kako mogu predvidjeti budućnost”, kazao je.

Govoreći o tome kako, nakon toliko vremena, produkcijski tim uspijeva održati seriju tako svježom, Selman je rekao: “To je naš najveći kreativni izazov, pobrinuti se da svaka epizoda bude jedinstvena i posebna i da ima nešto svježe za reći. Srećom, svijet čuva isporučujući stvari koje se trebaju odraziti u Springfieldskom ogledalu. Dakle, to je zahvala svijetu, ali i svijet treba biti bolji. Nemam problema s ponavljanjem emocionalne dinamike.”

“Ne možete jednostavno prekrižiti emocionalno porodično pripovijedanje jer ste već ispričali te emotivne porodične priče. Ali morate imati nešto novo za reći o vanjskom svijetu ili novom aspektu odnosa da istražite koji je specifičniji i zanimljiviji”, dodao je, prenosi Klix.ba.

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare