“U POČETKU SMO IMALI SAMO TANJIR I VILJUŠKU”: Glumac živi u srećnom braku sa Sarom - BIGportal.ba
Ex Yu

“U POČETKU SMO IMALI SAMO TANJIR I VILJUŠKU”: Glumac živi u srećnom braku sa Sarom

Glumac Nenad Jezdić godinama je u srećnom braku sa suprugom Sarom sa kojom ima četvoro djece. Međutim, ljepša polovina popularnog glumca nikad, ali baš nikad, se ne pojavljuje u javnosti.

Nenad izbjegava da o supruzi govori za medije, ali je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najveća snaga i pokretač.

– Kada sam rekao “da”, da li u crkvi, pred svjedocima, u opštini, sjećam se svoje prve pomisli: “Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano”. Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim – objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

Glumac je jednom prilikom objasnio da Sara ni po koju cijenu ne želi da se eksponira u javnosti, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života – ispričao je glumac.

Početak njihovog zajedničkog života nije bio lak.

– Kada smo moja supruga i ja prvo dijete stvarali, kad smo se vjenčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve željeli i da smo vjerovali u to. Treba vjerovati. Ljubav ne možeš da osjetiš ako ne vjeruješ. A bitno je da to osjetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čovjeka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što kaže – lezi ‘lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati – rekao je jednom prilikom Jezdić.

Glumac sa porodicom već godinama živi u jednom selu u blizini Valjeva i bavi se poljoprivredom.

– Selo je jako teško, zapušteno, ono traži mnoge ruke, dosta novca, brojne lude usijane glave. Ne znam da li mi to kao narod imamo, ali moja glava usijala se prije 15 godina i još se ne hladi. Iz dana u dan imam osjećaj da sam bliži onome što se zove velika destilerija kapaciteta dvjesta i više hiljada litara godišnje, dvadeset i više hektara voća – otkrio je Nenad svojevremeno, piše Blic.

Danas objavljeno

Serija „Koža“ stavlja tačku na banjalučku trilogiju

Zeljka

Ana Ivanović živi u LUKSUZNOM domu: Bivša teniserka odgaja sinove na selu

Zeljka

Vraća se stara Ana: Pjevačica promijenila FRIZURU i vratila nekadašnji izgled

Zeljka

Ostavite komentar