U ova tri horoskopska znaka rađaju se najgore svekrve - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

U ova tri horoskopska znaka rađaju se najgore svekrve

Odnosi između snaha i svekrva vrlo često su daleko od onoga što bi mogli biti.

Naravno postoje i izuzetci, ali o zategnutim odnosima, nepoštovanju pa čak i mržnji između dvije najvažnije žene u životu jednog muškarca puno češće se govori.

Svaka majka želi najbolje za svoje dijete, ali neke od njih žele uvijek biti na prvom mjestu, pa čak i kada se njen sin oženi. U nastavku donosimo tri tipa najgorih svekrva prema horoskopskim karakteristikama, prenosi portal “Index”.

Bik

Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako izvući. Guraće nos u sve. Ne ustručava se davati savjete o hrani, oblačenju, novcu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni milimetar. Preostaje vam samo da se nadate da će njena snaga ipak trajati kraće od vašeg strpljenja.

Rak

Ispod nježne majčinske slike krije se jedna od najstrašnijih svekrva Zodijaka. S njom zaista nema šale. Njoj se ne treba zamjeriti. Ako sami ne pristanete igrati po njenim pravilima, ona će vas natjerati, jer je u pitanju njen sin, a u to se ne smije dirati. Jedini način da sklopite dobar odnos sa svekrvom koja je Rak u horoskopu je taj da joj se uvučete pod kožu i osvojite njeno povjerenje. Kad to uspijete, s njom nećete imati više problema.

Ribe

Ako je vaša svekrva Riba, onda ste u pravoj nevolji. Toliko je razmazila svog sina da će on od vas uvijek očekivati da ga pazite kao njegova mama. Dakle, ako budete s njom dijelili životni prostor, moraćete postati njena kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno, a njenom sinu ne smije nikada nedostajati ništa. Ako joj se zamjerite, požalićete prije nego što mislite. Zbog svega toga, upravo svekrva u znaku Ribe smatra se najgorom mogućom svekrvom.

Danas objavljeno

Zašto ne bi trebalo sušiti veš u stanu

Zeljka

Vikinzi se naselili u Sjevernoj Americi prije hiljadu godina, pokazuje istraživanje

Zeljka

Prve fotografije Aleka Boldvina nakon što je usmrtio snimateljku

Zeljka

Ostavite komentar