15. Maja 2021.

U novim epizodama serije “Prijatelji” i Džastin Biber, Dejvid Bekam i Lejdi Gaga

Big Portal

Serija će biti dostupna na streaming-u “HBO Max” od 27. maja nakon što su originalni glumci serije dobili mogućnost da snimaju zajedno prošlog meseca. “Prijatelji” su bili jedan od najvećih hitova devedesetih i završili su se 2004. godine.

Emisija od 10 serija pronašla je novu generaciju obožavalaca zahvaljujući ponovljenim prikazivanjima i uslugama striminga poput “Netfliksa”. Svih šest članova originalne glumačke ekipe Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, trebalo bi da učestvuju.

Nastupaće zajedno sa ostalim sporednim zvezdama, uključujući Megi Veler (Janice), Džejms Majkl Tiler (Gunther), Ris Viderspun (Jill) i Tom Selek (Richard), kao i Eliot Guld i Kristina Pikls, koji su glumili Rosove i Monikine roditelje, Džek i Džudi.

Očekuje se da će se pojaviti i gosti slavnih, među kojima su Dejvid Bekam, Lejdi Gaga, BTS, Kara Delevinj, Mindi Kaling, Džejms Korden, Malala Lousafzai i Džastin Biber.

Trejler za okupljanje, objavljen u četvrtak, prikazuje šestočlanu glumačku ekipu kako zajedno koračaju do melodične verzije ikonske tematske melodije emisije “Ja ću biti tu za tebe”, Rembrandsa.

Glasine o ponovnom okupljanju prvobitno su se pojavile još u novembru 2019. i trebalo je da bude emitovano u maju 2020, ali je pandemija kovida 19 odložila snimanje tokom cele godine.

Snimanje specijalnog dela održano je prošlog meseca na originalnoj zvučnoj sceni emisije na placu studija “Vorner Bros” u Los Anđelesu u mestu Burbank, u Kaliforniji, pred živom publikom. A svako od njih dobio je oko 2,5 miliona dolara.

Dženifer Aniston je u četvrtak delila trejler na Instagramu, dodajući: “Zvanično je! #FriendsReunion premijera 27. maja na @HBOMak – da li bismo mogli da budemo više uzbuđeni?!”

https://youtu.be/MedRN92V6lE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare