U NJUJORKU “PAKAO” Tramp najzaslužniji za haos, blokirao pola grada - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

U NJUJORKU “PAKAO” Tramp najzaslužniji za haos, blokirao pola grada

Generalna skupština UN, na koju je stižu zvaničnici iz oko 200 zemalja, brojne delegacije, saradnici, njihova obezbjeđenja, od uzavrelog megalopolisa, kakav je Njujork, napravila je “pakao”, za koji je, vjerovatno, najzaslužniji majstor velike scene, američki predsjednik Donald Tramp.

On je sa svim svojim ljudima praktično blokirao grad na potezu između UN, gdje je na kratko “uletio” na sastanak o klimi na 15-tak minuta, i svoje kule “Tramp” na 5. aveniji, između 56. i 57. ulice, gdje boravi tokom boravka u Njujorku.

– Prilično je luda situacija. Većina ulica između 42. i 57. ulice su zatvorene… Za dvije milje treba mi 45 minuta – požalio se jedan Njujorčanin televiziji CBS Njujork.

Autobusi kasne i mnogi su se žalili toj televiziji da nisu uspjeli da stignu ni na posao.

Sve je pomjereno, sastanci se odlažu, kažu stanovnici Njujorka, čije se kancelarije nalaze u “srcu” grada, na Menhetnu i u okolnim dijelovima Njujorka, koji “gravitiraju” ka sedištu UN.

Kako prenosi ta TV mreža, u gradu je bezbjednost na najvišem nivou, a ulice se povremeno zatvaraju na istočnoj strani Menhetna, gdje se nalazi i sjedište UN.

Sjuzan Park, koja živi baš u tom dijelu grada, kaže da je gužva neuobičajeno velika, a da situaciju dodatno otežavaju bezbjednosne provjere ličnih dokumenata.

TANJUG

Danas objavljeno

SAD “obrađuju” Tursku

M.

CIK: Nema dovoljno podataka o izboru za predsjednika Srpske

M.

Ovo su preliminarni rezultati CIK-a za Predsjedništvo BiH

M.

Ostavite komentar