U nju će svi gledati u Tokiju: Ona je za mnoge najlepša sportistkinja na svijetu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

U nju će svi gledati u Tokiju: Ona je za mnoge najlepša sportistkinja na svijetu

Mnogi sportski i muški magazini proglašavali su razne sportistkinje za najzgodnije na svetu, ali skoro svi se slažu da je Darija Klišina – najlepša.

Darija Klišina (30), ruska atletičarka i specijalista za skok u dalj te konkurentkinja naše Ivane Španović, pažnju medija, pored vrhunskih rezultata privlači i zbog lepote. Proglašena je za “najseksepilniju sportistkinju Rusije” 2010. godine, a uvrštena je i među najlepše sportistkinje na Letnjim olimpijskim igrama u Londonu, 2012. godine.

Za razliku od mnogobrojnih sportistkinja, koje se ne libe da na Instagramu postavljaju provokativne fotografije, Darija to ne radi. Iako postavlja fotografije iz svakodnevnog života, ona to radi pristojno: u svedenim odevnim kombinacijama, u kupaćim kostimima bez izazovnih poza, bez lascivnih opaski a sa šarmom i stilom dame.

Poslednjih nedelja objavljuje fotografije iz Atlante, gde se sprema za Olimpijske igre u Tokiju. Ponekad na Instagramu odgovori i na pitanja pratilaca, pa je tako, na mnogobrojna pitanja da li će učestvovati u Tokiju, odgovorila potvrdno.

Pre nekoliko godina, priznala je da je imala vrlo nepristojne ponude tokom svoje karijere, od kojih se posebno ističe ona da za 200.000 evra napusti sport i postane “poslovna pratnja”.

“”Zaista sam se prvi put u životu susrela sa takvom ponudom. Moja reakcija je bila brza i kratka: Nisam zainteresovana”, otkrila je Klišina. “Ne bih rekla da me je taj događaj previše povredio, bez obzira na to što sam se prvi put našla u takvoj situaciji. Razumećete me, nijednog trenutka nisam imala nikakvu dilemu u vezi s tom ponudom, jer poštujem sebe, razmišljam ispravno i oslanjam se na sebe”.

Ona poznaje i voli srpske sportiste, posebno izdvaja Novaka Đokovića i Ivanu Španović.

“Sa Ivanom uglavnom komuniciram putem društvenih mreža. Uglavnom uopšte ne razgovaramo o sportu, radije diskutujemo o privatnim stvarima”, ispričala je Klišina koja će našoj Ivani biti rivalka na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Na Instagramu nema mnogo pratilaca u poređenju sa nekim drugim sportistkinjama, prati je “samo” 350 hiljada ljudi. No, s obzirom na to da ne postavlja provokativne i izazovne fotografije koje su glavni “mamac”, lepa Darija sigurno je zadovoljna svojom popularnošću.

Danas objavljeno

Nakon 20 godina od razvoda Nikol Kidman progovorila na ovu temu

V.R.

Vjerovali ili ne: Kriptovalutama sada trguje i – hrčak, a već ima impresivne rezultate

V.R.

Strašni detalji iz života Britni Spirs: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke

V.R.

Ostavite komentar