17. Maja 2021.

U nastavku “Državnog službenika” sve se vrti oko – korone!

Big Portal

Kako saznajemo, scenario za novih dvanaest epizoda su pisali Vladimir Kecmanović i Staša Bajac, a režija je poverena Miroslavu Lekiću. Snimanje bi trebalo da se završi do sredine septembra, a emitovanje će biti na kanalu Superstar TV.

Treći serijal se bavi koronom i problemima koji su se pojavili skupa sa pandemijom. Inače, svi stari likovi koji se pojavljuju u prvoj i drugoj sezoni pojavljuju se i u trećoj. Imamo naravno i novih likova a ko će igrati za sada ne mogu otkrivati jer kasting još nije završen – priča Miroslav Lekić.

Na male ekrane ponovo će se vratiti uzbudljiva akcija isprepletana sa već zamršenim životima agenata tajne službe i kompleksnim političkim previranjima. Gledaoci će se družiti sa: Milanom Marićem, Vajom Dujović, Žarkom Lauševićem, Milenom Radulović, Martom Bjelicom, Ljubomirom Bulajićem … Saznajemo da će se ponovo pojaviti i Tihomir Stanić i Marko Janketić u ulogama Marjanovića i inspektorka Mirka iz serijala “Ubice mog oca”.

Na pitanje koliko je uzbudljivo režirati krimi serije i koji su najveći izazovi sa kojima se susreću na terenu, kada je ovaj žanr u pitanju, Lekić odgovara:

– Jedna od prednosti našega posla je što u njemu bežite od rutine. Sa svakim novim projektom krećete iz početka, tako da je uvek uzbudljivo. Onog trenutka kada bih osetio zamor ili dosadu, zasigurno ne bih više na njemu radio.

U svojim projektima Lekić najčešće sarađuje sa Žarkom Lauševićem, koji uvek izaziva divljenje, kako kolega tako i gledalaca.

– Sa Žarkom sarađujem jako dugo, već više od četrdeset godina. Mislim da sama ta činjenica dovoljno govori o našoj saradnji.

Lik mladog operativca BIA, Ljubu, tumači Ljubomir Bulajić.

– Još uvek nisam dobio scenario, pa ne bih mogao više da vam kažem na temu događanja. Radujem se da je publika prihvatila prvu i drugu sezonu na način na koji je prihvatila. Približilo se i snimanje treće sezone i nadam se da će ta serija živeti i duže od samo te tri sezone – zaključuje mladi glumac.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare