U moru bizarnih džins trendova upravo smo dobili pobjednika - BIGportal.ba
Magazin Moda

U moru bizarnih džins trendova upravo smo dobili pobjednika

I mi smo se ponadali da su pretjerane džins kombinacije umrle zajedno sa onom koju su 2001. godine nosili Justin Timberlake i Britney Spears. Ali prevarali smo se.

Nakon nedavnog all jeans everything stajlinga Rite Ore, luksuzni nezavisni brend Ssens izbacio je novi proizvod od džinsa i to ženske gaćice, a da bizarnosti nema kraja govori i činjenica da jedan komad košta 315 dolara.

Džins gaćice su svoju premijeru imale na Pariskoj nedjelji mode septembra 2018. godine. Nakon Ssensove objave na Instagramu, internet reakcije ljudi su neprocjenjive, a usput se naravno pojavio i termin za ove gaćice “Jean Diaper”.

Сродна слика

Na sajtu brenda navode da se gaćice mogu nositi preko ili ispod bilo kojih farmerica, mada nama to djeluje gotovo nemoguće. Dodatno posmatrano iz praktičnog ugla, one djeluju i izrazito neudobne, a koliko god se trudili ne možemo da smislimo u kojim prilikama se one mogu nositi.

Ovo nije prvi put da modni brendovi eksperimentišu sa džinsom i odu predaleko. Za 405 dolara na tržištu se našao i bizaran kaiš od džinsa, koji više djeluje kao ekstremna mini suknja. Londonski brend Asos koji je poznat sa džins izletima koji više djeluju kao fashion crime, imali su liniju dubokih džins farmerica sa trostrukim pojasom. Još jedan pokušaj trenda, za koji smo zahvalni što nije uspio su i farmerice sa iscijepanom zadnjicom.

Mi se samo nadamo da će ove džins gaćice proći kao i njihovi džins Frankenštajn prethodnici.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Seks vodič norveškog javnog servisa

V.R.

Opra odbila da bude kuma ćerki princa Harija i Megan

V.R.

Tata Makaroni dao sinu ime HTML

Zeljka

Ostavite komentar