U Lavovu zatišje pred buru, Krstajić spremio iznenađenje? - BIGportal.ba
Fudbal Sport

U Lavovu zatišje pred buru, Krstajić spremio iznenađenje?

Prethodnih dana se dosta spekulisalo o tome u kakvoj će formaciji reprezentacija Srbije izaći na teren protiv ekipe Ukrajine u kvalifikacijama za EURO 2020. Kako nam je javio naš reporter, Spasoje Veselinović, u Lavovu je mirno i nema gužvi. Selektor Srbije, Mladen Krstajić je nešto ranije na konferenciji za medije…

Prethodnih dana se dosta spekulisalo o tome u kakvoj će formaciji reprezentacija Srbije izaći na teren protiv ekipe Ukrajine u kvalifikacijama za EURO 2020.

Kako nam je javio naš reporter, Spasoje Veselinović, u Lavovu je mirno i nema gužvi.

Selektor Srbije, Mladen Krstajić je nešto ranije na konferenciji za medije rekao da već nedelju dana zna sa kojom će postavom izaći na megdan Ukrajincima ali da mu je najveća dilema ko će igrati u napadu jer na spisku ima Aleksandra Mitrovića, Aleksandra Prijovića i Luku Jovića.

Srbija je u većini utakmica kada je bila pod palicom Mladena Krstajića igrala u formaciji sa jednim napadačem, ali postoje indicije da bi to na večerašnjoj utakmici moglo da se promeni.

Iz Lavova stižu informacije da bi Srbija mogla da izađe na teren u formaciji 3-5-2. U Ovakvoj formaciji reprezantacija bi zaigrala sa tri igrača pozadi, gde bi se krilni igrači često spuštali da pomognu u odbrani. Ipak najveće iznenađenje je to što ova formacija podrazumeva da u napadu zaigraju dva igrača.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. na programu je u petak od 20:45.

Danas objavljeno

De Minor čeka Krajinovića ili Zvereva

Vanja A

“Ako moram da izaberem, Đoković je najbolji – na svim podlogama”

Vanja A

Kraj godine za Halanda?

Vanja A

Ostavite komentar