U kafiću u Aleksandrovcu zatečeno 75 ljudi - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

U kafiću u Aleksandrovcu zatečeno 75 ljudi

Proteklog vikenda je izvršeno više kontrola u ugostiteljskim objektima u Republici Srpskoj, prilikom kojih je evidentirano jedno krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Laktaši izvršili su kontrolu rada ugostiteljskog objekta u Aleksandrovcu, gdje su zatekli ukupno 75 gostiju, što nije u skladu sa zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave nedogovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu ga ugroze zdravlje ljudi.

U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP RS će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Danas objavljeno

Slovenija: Moraćemo da vratimo lokdaun

M.

“Pozivam Vučića i Kurtija”

M.

Objavljen snimak hapšenja Belivukovih članova – jednog policija našla u stanu, drugog u teretani

M.

Ostavite komentar