5. Marta 2022.

U januaru završeno, a još nije predstavljeno: Stanivuković “rupu” prebacio na investitora

Big Portal

Iako najavljeno kao spremno i obećano još u januaru, idejno rješenje kompleksa nadomak Palate Republike nikako da bude predstavljeno. Stanivuković sada za BL portal kaže da to očekuje od investitora.

“Idejno rješenje stambeno-poslovnog kompleksa ,,Centar“ je spremno i moglo bi da se predstavi ove ili naredene sedmice, što je dužnsot investitora. Uglavnom, tokom marta ljudi će imati priliku da ga vide”, kaže Stanivuković.

Takođe tvrdi da će ovaj kompleks biti najljepši stambeno-poslovni objekat u Republici Srpskoj.
,,Urađeno je tako da kada gledate s vana nemate osjećaj da je to stambeni objekat, nego imate osjećaj kao da je sve poslovni kompleks ili kao da je jedan hotel rizort”, objašnjava Stanivuković.
Ono što se na tom prostoru zasad može vidjeti su dvije lamele. Jedna ozidana ima sedam spratova i na njoj se radovi trenutno ne izvode. Druga je za sprat niža i radnim danima prepuna radnika.

Od investitora, kompanije “City Mall”, u vlasništvu kompanije “MG Mind”, poznatog biznismena Mladena Milanovića Kaje, pokušali smo dobiti više informacija o predstavljanju idejnog rješenja, ali se, uprkos obećanju, do zaključenja ovog teksta nisu javili.

Direktor “City Mall-a” Stanislav Ćuso, ranije je za BL portal rekao da se svi radovi izvode uz poštovanje do tada dobijenih građevinskih dozvola koje im je izdao Grad Banjaluka.
„Građevinske dozvole koje su pravosnažne glase na šest spratova plus povučena etaža”, objasnio je tada Ćuso.

Željka Pavlović, BL portal

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare