25. Marta 2020.

U izolaciji i 12 članova kriminalnih klanova u Crnoj Gori

Big Portal

Prema pisanju lista Dan, radi se o 12 osoba koje su policiji poznate od ranije, a koje se nelegalnim poslovima bave uglavnom na teritoriji Crne Gore, prenosi portal CdM.

Kako se navodi, tako su se na spisku Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti našli i pripadnici kriminalnih klanova iz Bara, Herceg Novog i Podgorice, a neki od njih mjesecima nisu boravili na teritoriji svoje gradske opštine, a samim tim ni države, zbog čega sada prolaze propisanu proceduru.

Inače, od kada se virus Covid-19 pojavio na teritoriji Crne Gore, nadležni nisu zabilježili izršenje težih krivičnih djela gdje se kao izvršioci pojavljuju članovi krminalnih klanova.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je nedavno za Dan da crnogorska policija i u novonastalim okolnostima prati bezbjednosnu situaciju i nastavlja sa proaktivnim delovanjem prema bezbednosno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa radi suzbijanja kriminalnog djelovanja.

Posljednjih dana pripadnici policije redovno vrše pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih osoba, a kroz te akcije zaplenjeni su oružje, droga, eksplozivi, novac i drugi predmeti i priveden je i određeni broj lica.

(Tanjug)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare