U Epstajnovom sefu lažni saudijski pasoš, keš i dijamanti - BIGportal.ba
Hronika Svijet Vijesti

U Epstajnovom sefu lažni saudijski pasoš, keš i dijamanti

Federalni tužioci su saopštili da su pretresom kućnog sefa finansijera Džefrija Epstajn pronađeni lažni saudijski pasoš, gomila novca i desetine dijamanata.

Federalni tužioci su saopštili da su pretresom kućnog sefa finansijera Džefrija Epstajn pronađeni lažni saudijski pasoš, gomila novca i desetine dijamanata.

Epstajn je optužen za seksualnu trgovinu maloletnim devojkama.

Pomoćnik američkog tužioca Aleks Rozmiler otkrio je na ročištu o utvrđivanju eventualne kaucije za Epstajna da je pasoš izdat 80-ih godina sa Epstajnovom fotografijom, ali na drugo ime.

Oni su, takođe, pomenuli misteriozni nedostatak finansijskih podataka.

Tužioci su ranije naveli da su federalni agenti pronašli niz golišavih fotografija tokom racije na Epstajnovu kuću nakon njegovog hapšenja.

Sudija Ričard Birmen izjavio je ranije u ponedeljak da će verovatno odlučiti u četvrtak da li će Epstajn biti oslobođen i čekati suđenje u kućnom pritvoru u svojoj kući na Menhetnu.

Na ročištu, američki okružni sudija Birmen rekao je da će verovatno objaviti svoju odluku u 18. jula u 9.30 časova, rekavši da mu je potrebno više vremena da prouči materijale koji su dostavljeni, preneo je Rojters.

Epstajn (66) se izjasnio da nije kriv i sada se nalazi u zatvoru u donjem Menhetnu.

Izvor: Tanjug

Danas objavljeno

Osumnjičeni za otmicu Stevanovića sprovedeni u Tužilaštvo

M.

Uragan hara Italijom; bujice ruše sve pred sobom, beživotno tijelo nađeno u grmlju

M.

Birajte alternativne pravce: Velike gužve na zapadnom tranzitu u Banjaluci

M.

Ostavite komentar