11. Jula 2020.

U Crnoj Gori koronom su zaražena 23 policajaca

Big Portal

Dvadeset tri službenika Uprave policije pozitivna su na korona virus, 73 ih je u samoizolaciji, a nijednom nije izrečena mjera boravka u karantinu.

Iz bezbjednosne institucije na čijem čelu je Veselin Veljović ti podaci dostavljeni su nakon presjeka Institua za javno zdravlje od 9. jula. Iz policije su Vijestima objasnili da je najviše zaraženih virusom Covid-19 u Centru bezbjednosti Podgorica i Odjeljenju bezbjednosti Rožaje – po sedam.

“Sedam službenika Centra bezbjednosti Podgorica je pozitivno na koronavirus, sedam iz Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, po dva službenika su pozitivna u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata i Centru bezbjednosti Bar, dok je po jedan službenik iz Sektora granične policije, Centra bezbjednosti Budva i Odjeljenja bezbjednosti Plav pozitivan na koronavirus. Nadležna zdravstveno-sanitarna inspekcija je za 73 pripadnika Uprave policije donijela rješenja o samoizolaciji, dok mjera karantina nije određena ni za jednog policijskog službenika”, odgovorili su iz UP.

(Vijesti.me Foto: Boris Pejović)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare