U BL oblijepljene slike ministra policije Srpske - BIGportal.ba
Banja Luka Republika Srpska / BiH Vijesti

U BL oblijepljene slike ministra policije Srpske

Nepoznati banjalučki aktivisti postavili su sinoć na kapije dvorišta i stubove ulične rasvjete fotografije s likom ministra policije RS-a Dragana Lukača uz natpis “Opasan Lukač”.

Ovaj čin dolazi kao odgovor na incident koji se prije dvije noći dogodio u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kada je Lukač fizički nasrnuo na Draška Stanivukovića.

Iako je prenos išao uživo i svi su imali priliku vidjeti kako ministar policije udara narodnog poslanika, Lukač je “izvrnuo” činjenice kazavši da je mladog Stanivukovića udario jer se navodno osjetio ugroženim.

“Stanivuković je prijeteći krenuo ka meni, ne znam s kojom namjerom, i mlateći rukama. Odgurnuo sam ga od sebe, to se vidi na snimku i tu nema nikakvih povreda, u namjeri da ga spriječim da me ugrozi. Šta treba da razmišljam kada čovjek pređe preko čitave sale i mlateći rukama priđe pred moju govornicu i unese mi se u facu? Treba da očekujem da me udari”, kaže Lukač.

S druge strane, Draško Stanivuković je poručio da neće odustati od svoje borbe po cijenu života te je već najavio proteste za četvrtak u centru Banje Luke.

(Klix)

Danas objavljeno

Avganistan: U jakom zemljotresu 20 žrtava

M.

Okružni sud u Banjaluci donio odluku: Potvrđena optužnica protiv Džombića

M.

Nisu se stekli uslovi za povratak Srba u institucije BiH

M.

Ostavite komentar