U Beogradu počela vakcinacija privrednika iz BiH - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

U Beogradu počela vakcinacija privrednika iz BiH

Vakcinacija privrednika iz zemalja regiona započela je jutros u Belexpo centru u Beogradu, a među njima su i Privrednici iz BiH.

Pozivu se odazvalo više od 4.000 bosanskohercegovačkih privrednika među kojima su vlasnici i zaposlenici kompanija, rekli su iz Spoljnotrgovinske komore BiH.

“Zahvaljujemo Privrednoj komori Srbije i Vladi Republike Srbije na iskazanoj solidarnosti i omogućenoj zajedničkoj vakcinaciji privrednika iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore, a koja dokazuje i pokazuje da je ekonomija ta koja nas i dalje spaja”, kažu iz Spoljnotrgovinske komore BiH, dodajući da se današnjim okupljanjem privrednika regiona šalje jasna poruka, “budućnost regiona je Region bez granica”.

U STK BiH se nadaju da će pandemija virusa korona proći i da u budućnosti neće biti potrebe za ovakvim ili sličnim aktivnostima.

“Nadamo se i radujemo narednim susretima privrednika koji će se organizovati povodom otvaranja velikih proizvodnih pogona i širenja poznatih svjetskih brenova u zemlje regiona”, zaključuju članovi STK BiH.

Iz Privredne komore Republike Srpske juče je saopšteno da su se za vakcinaciju prijavila 573 privrednika iz Republike Srpske, iz 155 privrednih društava.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

Sijarto: EU treba da iskoristi svaku priliku za dijalog sa Rusijom

M.

Novi zakon: Za dezertere deset godina zatvora

M.

Kadirov predložio mobilizaciju polovine pripadnika saveznih snaga

M.

Ostavite komentar