U Banjalučkoj školi đaci peru ruke vodom koja kapa sa plafona (Video) - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

U Banjalučkoj školi đaci peru ruke vodom koja kapa sa plafona (Video)

Dobar dan, evo nas u Ugostiteljskoj školi i sada ćemo vam pokazati kako djeca peru ruke, poručili su đaci u svom snimku, gdje se vidi kako direktno sa plafona ove banjalučke škole kapa voda. Što je još tragičnije, voda se sliva odmah pored upaljene plafonjerke. Snimak je objavio narodni poslanik…

Dobar dan, evo nas u Ugostiteljskoj školi i sada ćemo vam pokazati kako djeca peru ruke, poručili su đaci u svom snimku, gdje se vidi kako direktno sa plafona ove banjalučke škole kapa voda.

Što je još tragičnije, voda se sliva odmah pored upaljene plafonjerke.

Snimak je objavio narodni poslanik Draško Stanivuković, koji je još kao banjalučki odbornik poručivao da se ova srednja škola renovira.

Nastava je, inače, organizovana u objektu starom više od 60 godina, a krov, kako pričaju učenici, prokišnjava svaki put kada padne kiša.

“Znate li da je ovo opasno po život. Treba li nekome da se nešto desi, pa da odreagujete. Prebacite učenike u Gradsku upravu, a vi svoj “posao” radite u ovoj baraci. I probajte samo da kaznite učenike što su mi poslali ovaj video zapis”, napisao je Stanivuković na svom Fejsbuk profilu.

Danas objavljeno

Snažan ciklon pogodio Siciliju, ima poginulih

M.

Rusi spriječili otmicu civilnog broda u Gvinejskom zalivu

M.

Bajden je “optimističan”

M.

Ostavite komentar