U Banjaluci se nastavlja sanacija posljedica nevremena - BIGportal.ba
Banja Luka

U Banjaluci se nastavlja sanacija posljedica nevremena

Sanacija posljedica jučerašnjeg nevremena u Banjaluci nastavlja se uklanjanjem palog drveća i grana u naseljima Lazarevo, rekli su u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Sanaciju danas nastavljaju komunalne ekipe preduzeća “Tamaris” i “Čistoća”, a iz gradskog Odjeljenja su napomenuli da su svi nadležni odmah poslije oluje počeli raščišćavanje, ali da ima veliki broj oborenih stabala i grana, pa je njihov angažman potreban i danas.

Pripadnici Profesionalno teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice juče su imali više od 60 različitih intervencija, od raščišćavanja putnih pravaca pa do intervencija na privatnim objektima gdje je bila ugrožena bezbjednost građana.

Banjaluku je juče ujutro zahvatilo nevrijeme, koje je izazvalo materijalnu štetu na više gradskih lokacija, a najviše su pogođena naselja Kumsale i Lazarevo.

Štetu je pretrpjela i Osnovna škola “Stanko Rakita” u naselju Vrbanja, na kojoj je oštećen krov.

Svi građani koji su pretrpjeli štetu na stambenim objektima mogu da je prijave Odsjeku za poslove civilne zaštite i profesionalno teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice.

Danas objavljeno

U toku čišćenje ulica i uređenje zelenih površina u gradu

M.

Prijave do 2. oktobra: Centar za obrazovanje odraslih raspisao konkurs za programe obuka i prekvalifikacija

M.

Kvar na cjevovodu: Dio Banjaluke privremeno bez vode

M.

Ostavite komentar