U Banjaluci OTVORENA 28. MOJ MARKET TRGOVINA - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

U Banjaluci OTVORENA 28. MOJ MARKET TRGOVINA

Banjalučko naselje Starčevica dobilo je danas još jednog komšiju – novu mojMarket trgovinu, na adresi Srpskih ustanika b.b. U 10.00 časova market koji se prostire na 190 kvadratnih metara, sa 13 novih radnih mjesta, otvorio je svoja vrata i obradovao stanovnike ovog naselja.

U duhu komšijske trgovine i u društvu ljubaznih zaposlenih, kupce je dočekala posebna akcijska ponuda koja će trajati do 29. oktobra, pokloni iznenađenja za kupovine preko 20 KM, svaka 100. gratis kupovina. Posebna pogodnost koja je obradovala kupce su dupli bodovi za članove Kluba osmijeha, koji današnjom kupovinom u ovom marketu imaju mogućnost da ostvarivanjem duplih bodova brže dostignu jedan od bonitetnih pragova, u cilju dodatne uštede prilikom narednih kupovina, a prije završetka tekućeg bonitetnog perioda koji traje do 31. januara 2022. godine.

Ovo je četvrti po redu mojMarket u ovom banjalučkom naselju, a radno vrijeme marketa je od ponedjeljka do subote od 07.00 do 22.00 časa i nedjeljom od 07.30 do 16 časova.

Danas objavljeno

Uz Addiko Mobile nagradnu igru do atraktivnih zimskih nagrada

Vanja A

Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju!

Zeljka

Banjalučka pivara uz “Nektar OK Fest”

Vanja A

Ostavite komentar