U Banjaluci nastavak vakcinacije - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

U Banjaluci nastavak vakcinacije

Dom zdravlja Banjaluka objavio je plan vakcinacije protiv virusa korona na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma i u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma danas će se bez prethodne najave od 9.30 do 19.00 časova svi koji žele moći vakcinisati prvom dozom Sinofarma i Astra Zeneke.

U utorak, 17. avgusta, planirana je vakcinacija prvom dozom lica koja se opredijele za Astra Zeneku i Sputnjik, a u srijedu, 18. avgusta, od 11.00 do 19.00 časova osoba koje se žele vakcinisati prvom dozom Sinofarma i Astra Zeneke.

U četvrtak, 19. avgusta, od 14.00 do 19.00 časova planirana je vakcinacija prvom dozom vakcina Astra Zeneka i Sinovak, zatim u petak, 20. avgusta, od 9.00 do 19.00 časova prvom dozom Astra Zeneke i Sinofarma, te u subotu, 21. avgusta, od 9.00 do 15.00 časova prvom dozom Astra Zeneke” i Sputnjika.

Iz banjalučkog Doma zdravlja su istakli da se vakcinacija protiv virusa korona nastavlja i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine, na kojima je najavljen dolazak 310 građana.

Prema rasporedu rada, sutra će raditi punktovi za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, zatim u utorak u Zalužanima, a u srijedu u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu i Bočcu.

U četvrtak će raditi vakcinalni punktovi u ambulantama porodične medicine Motike i Mišin Han, a u petak u naseljima Česma, Vrbanja, Borkovići i Bronzani Majdan.

Danas objavljeno

Fočak osumnjičen da je nezakonito uzeo skoro 120.000 KM

M.

Peskov: Rusija ceni dobre odnose sa Srbijom i svjesni smo pod kakvim je pritiskom Zapada

M.

Reagovala Kina: Smirite se, provjeravamo

M.

Ostavite komentar