U Banjaluci nastavak vakcinacije i tokom sljedeće sedmice - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

U Banjaluci nastavak vakcinacije i tokom sljedeće sedmice

Dom zdravlja Banjaluka objavio je plan vakcinacije protiv virusa korona za narednu sedmicu na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma i u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma sutra će se bez prethodne najave od 9.30 do 19.00 časova svi koji žele moći vakcinisati prvom dozom Sinofarma i Astra Zeneke.

U utorak, 17. avgusta, planirana je vakcinacija prvom dozom lica koja se opredijele za Astra Zeneku i Sputnjik, a u srijedu, 18. avgusta, od 11.00 do 19.00 časova osoba koje se žele vakcinisati prvom dozom Sinofarma i Astra Zeneke.

U četvrtak, 19. avgusta, od 14.00 do 19.00 časova planirana je vakcinacija prvom dozom vakcina Astra Zeneka i Sinovak, zatim u petak, 20. avgusta, od 9.00 do 19.00 časova prvom dozom Astra Zeneke i Sinofarma, te u subotu, 21. avgusta, od 9.00 do 15.00 časova prvom dozom Astra Zeneke” i Sputnjika.

Iz banjalučkog Doma zdravlja su istakli da se vakcinacija protiv virusa korona nastavlja i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine, na kojima je najavljen dolazak 310 građana.

Prema rasporedu rada, sutra će raditi punktovi za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, zatim u utorak u Zalužanima, a u srijedu u Srpskim Toplicama, Karanovcu, Krupi na Vrbasu i Bočcu.

U četvrtak će raditi vakcinalni punktovi u ambulantama porodične medicine Motike i Mišin Han, a u petak u naseljima Česma, Vrbanja, Borkovići i Bronzani Majdan.

Foto: REUTERS

Danas objavljeno

Kiseonik koji se daje pacijentima, nije štetan po zdravlje

M.

Poruka Kurtiju: “Spremnost na dijalog se ne pokazuje dugim cevima, snajperima i oklopnim vozilima”

M.

Preminuo novinar Miloš Vasić, osnivač nedeljnika “Vreme”

M.

Ostavite komentar