U Banjaluci nastavak revakcinacije i vakcinacije građana - BIGportal.ba
Banja Luka

U Banjaluci nastavak revakcinacije i vakcinacije građana

Dom zdravlja Banjaluka ove sedmice nastavlja revakcinaciju i vakcinaciju građana protiv virusa korona.

Od danas do četvrtka, 30. septembra, kao i u subotu, 2. oktobra, vršiće se revakcinacija građana drugom dozom vakcina, a o terminu revakcinacije građani će biti obaviješteni telefonskim putem, saopšteno je iz banjalučkog Doma zdravlja.

U petak, 1. oktobra, od 15.30 do 19.00 časova biće organizovana vakcinacija prvom dozom “sinofarm” vakcine, bez prethodnog zakazivanja, na vakcinalnom punktu u hali “Banjalučkog velesajma”.

Vakcinacija protiv virusa korona nastavlja se i na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

Za sutra je planirana vakcinacija u ambulantama Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, u utorak, 28. septembra, u ambulantama Vrbanja, Zalužani i Mišin Han, a u srijedu, 29. septembra, u ambulantama Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac.

Vakcinacija će u četvrtak, 30. septembra, biti organizovana u ambulantama u selima Goleši, Kola i Agino Selo, a u petak, 1. oktobra, u Borkovićima, Bronzanom Majdanu i Stričićima.

Iz banjalučkog Doma zdravlja mole građane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na vakcinalnom punktu u hali “Banjalučkog velesajma”, a sve sa ciljem bržeg i efikasnijeg provođenja procesa vakcinacije.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 24.mart 2023. godine

Vanja A

Koliko će Banjalučani plaćati nove račune

M.

Uskoro nova tartan trim staza u Parku “Mladen Stojanović”: Obnavlja se i trotoar od Parka do Arhiva Republike Srpske

M.

Ostavite komentar