31. Oktobra 2021.

U Banjaluci i naredne sedmice “Otvorena vrata” za vakcinisanje

Big Portal

Iz Doma zdravlja navode da će u utorak, 2. novembra, od 9.30 do 16.00 časova biti dostupne prve doze vakcina Sputnjik i Astra Zeneka.

U srijedu, 3. novembra, od 9.30 do 16.00 časova na raspolagašnju će biti prva doza Sinofarma, a u subotu, 6. novembra, od 9.30 do 15.00 časova prve doze vakcina Sputnjik i Astra Zeneka.

U ponedjeljak, 1. novembra, te u četvrtak i petak, 4. i 5. novembra, vršiće se revakcinacija, a građani će telefonom biti obaviješteni o terminu.

“Molimo sugrađane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na punktu za vakcinaciju u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice u naselju Petrićevac, a sve s ciljem što bržeg i efikasnijeg sprovođenja procesa vakcinacije”, naveli su iz banjalučkog Doma zdravlja.

Iz ove zdravstvene ustanove napominju da se vakcinacija protiv kovida 19 u ponedjeljak, 1. novembra, može obaviti u ambulantama Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica i Lauš, u utorak, 2. novembra, u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo.

U srijedu, 3. novembra, vakcinacija će se obavljati u ambulantama porodične medicine u naselju Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, a u četvrtak, 4. novembra, u ambulantama Kola, Agino Selo, Poliklinika i Goleši.

U petak, 5. novembra, vakcinacija će biti organizovana u ambulanti porodične medicine Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i u naselju Borik.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare