U Austriji ima dvorac a ovako izgledakuća u Kasidolu! - BIGportal.ba
Ex Yu

U Austriji ima dvorac a ovako izgledakuća u Kasidolu!

Dragana Mirković ne zaboravlja svoje rodno selo Kasidol, pokraj Požarevca, pa tamo odlazi kad god joj to obaveze dozvole.

Iako već decenijama živi u Austriji, gde osim vile ima i dvorac, ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji. Podigla im je jednospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u lepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

Ekipa Kurira nedavno se uputila u Kasidol, gde je u to vreme bila i folk zvezda.

U dvorištu smo primetili “majbah” sa čuvenom registracijom DON, ali ona nije izlazila iz kuće. Na kapiji smo sreli njenu majku Jelicu, koja nije bila raspoložena za razgovor.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

– Hvala vam što ste došli, ali naša porodica ne daje nikakve izjave medijima – kratko nam je rekla Draganina majka, pre nego što je zatvorila kapiju porodičnog doma.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

Dragana je, inače, jedna od omiljenih stanovnica ovog sela. U to se uverila i naša ekipa u razgovoru sa njenim komšijama, koje su izuzetno ponosne na nju. Oni ističu da je Mirkovićeva ostala ona ista Dragana kao s početka karijere.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

– Naše luče, osim kad ima obaveza u Požarevcu, uvek je tu kod nas, u svom Kasidolu. Normalno priča, kao ja sa vama. Preljubazna je. Dođe kolima kod nas, ovde sa majkom Jelicom, kupi šta joj treba i ide dalje. Stalno ide u obilazak familije, ovde u selu, kad dođe u Srbiju, pa kupuje kod nas poklone, pića i ostalo. Baš je bila za Svetog Iliju, pa dva dana posle toga, pa opet posle dva dana. Ekstra je, ja nemam šta loše da kažem za nju, kao ni bilo ko ovde u selu. Ostavi i bakšiš redovno. Kad bi sve pevačice bile kao ona, a ne da se sad srame odakle su potekle, gde bi nam kraj bio – rekla nam je ljubazna prodavačica u seoskoj prodavnici, koja se nalazi tik pored Draganine osnovne škole.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

U blizini smo zatekli i gospođu, koja nam je ispričala zanimljivu anegdotu sa početka Draganine karijere.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

– Naša Dragana je još kao mlada nepoznata pevačica, koja je tek počinjala karijeru, jednom prilikom putovala iz Crne Gore, sa mora, autobusom za Srbiju. Međutim, u tom autobusu nije bilo više mesta, bio je prepun. Tada je Dragana rekla vozaču: “Ja sam pevačica Dragana Mirković i ja moram da stignem na zakazan nastup. Molim vas, primite me, ako treba, i u gepeku ću da sedim, samo da stignem”. Vozač se bio sažalio na nju, pričao mi je posle: “Kako da je ne primim, bila je malo čupavo derište, šta ću, pustio sam je”. I tako je Dragana presedela ceo put od Crne Gore do Beograda na prednjem stepeništu autobusa. Eto, koliko je bila skromna, a takva je ostala i do danas – ispričala nam je ova Kasidolka.

Dragana Mirković
FOTO: KURIR

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Elena je doživjela je najveću roditeljsku bol

Vanja A

Malo ko zna da je Brena ovoj danas poznatoj pjevačici bila bebisiterka

V.R.

Džejla Ramović progovorila o muškarcu kojeg je prijavila policiji

V.R.

Ostavite komentar