U “Akvani” zadovoljni proteklom sezonom: Vodeni park posjetilo 65.000 kupača - BIGportal.ba
Banja Luka

U “Akvani” zadovoljni proteklom sezonom: Vodeni park posjetilo 65.000 kupača

Uprkos restriktivnim mjerama zbog pandemije virusa korona, bazene “Akvane” posjetilo je minule ljetne sezone 65.000 kupača, izjavio je direktor vodenog parka Velibor Vukajlović.

Prema njegovim riječima, dobroj posjeti su pored povoljnih vremenskih uslova doprinijeli zanimljivi sadržaji koji su ponuđeni posjetiocima.

“Sezona kupanja zvanično je zatvorena 31. avgusta. Nadali smo se produženom ljetu, odnosno da će biti još lijepih dana za kupanje, međutim, naša očekivanja nisu ispunjena pa smo odlučili da stavimo tačku na ovu uspješnu godinu. Bez obzira na pandemiju virusa korona, ‘Akvanu’ je posjetilo 65.000 kupača, a solidan prihod, osim od ulaznica, ostvaren je i od ugostiteljskih usluga. Ljeto je za nas bilo uspješno, ali važnije od svega je da su naši sugrađani koji su se kod nas odmarali i osvježavali bili izuzetno zadovoljni”, rekao je Vukajlović.

Istakao je da je porast broja posjetilaca mnogo veći u odnosu na prethodne godine, a sa prošlom sezonom se ne može ni porediti, jer nije reprezentativna zbog pooštrenih mjera protiv virusa korona.

“Od početka ove sezone smo se pridržavali svih epidemioloških mjera, a naši radnici su redovno vršili dezinfekciju površina. Inspekcija je vrlo korektno i profesionalno radila svoj posao, a ove godine nas je redovno posjećivala i nije bilo zamjerki”, navodi Vukajlović.

Kako kaže, sezona je bila ispunjena raznovrsnim sadržajima kako za mlade, tako i za starije.

“Priredili smo kreativnu radionicu u saradnji sa banjalučkim vrtićima za najmlađe posjetioce vodenog parka, a za starije smo organizovali mnogobrojna noćna kupanja i koncert”, objasnio je Vukajlović.

Jedan od redovnih kupača u vodenom parku minulog ljeta bila je Radmila Savić iz Borika koja je kazala da je spas od velikih vrućina tražila na bazenima.

“Iz niza razloga nisam mogla da odem na more, ali mi nije ništa nedostajalo na ‘Akvani’. Naprotiv, bilo mi je prelijepo. Stanujem blizu vodenog parka, tako da sa­m svaki dan sa djecom dolazila i osvježavala se u bazenu. Cijene ulaznica su bile pristupačne, a uslovi za odmor zaista dobri. Ono što posebno želim da istaknem je higijena, jer je sve bilo besprijekorno čisto – voda, svlačionice i toaleti. Meni se isplatilo kupati i sunčati na ‘Akvani’”, rekla je Savićeva za Glas Srpske.

Danas objavljeno

Podrška vjerskim zajednicama u Banjaluci: Obezbijeđena sredstva za legalizaciju vjerskih objekata

Vanja A

Služba pravne pomoći u Banjaluci pružila preko 5.830 besplatnih usluga

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Plan vakcinacije za narednu sedmicu

M.

Ostavite komentar