U 2021. UZ SVJETSKE ZVEZDE: Egzit televizija priprema bogat program za Novogodišnju noć - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

U 2021. UZ SVJETSKE ZVEZDE: Egzit televizija priprema bogat program za Novogodišnju noć

POVODOM obeležavanja dve decenije od osnivanja “Egzit” festivala, Egzit televizija će u novogodišnjoj noći emitovati specijalni višečasovni program, sa nastupima nekih od najvećih imena – “Kjur”, “Prodidži” (na slici), Dejvid Geta, Mobi, “Motorhed”, “Pet šop bojs”, “Čejnsmokers”, Lijam Galager, “Fejtles”…

– Eklektričan miks istorijskih nastupa sa glavne bine ujediniće 31. decembra fanove širom planete u najboljim željama za Novu godinu, od koje svi očekujemo da će biti neuporedivo bolja nego ova – kaže Maja Starčević, programski menadžer za glavnu binu.

– Kako će većina ljudi predstojeće praznike provesti u svojim domovima, zbog specifičnih okolnosti, odlučili smo da ponudimo svima “Egzit” (“izlaz” na engleskom), iz trenutne situacije i podelimo sa njima neke od najznačajnijih trenutaka tokom proteklih 20 godina.

Inače, velika proslava 20 godina festivala “Egzit” biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena.

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar