Twitter uskoro dobija Super Followers aplikaciju - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Twitter uskoro dobija Super Followers aplikaciju

Prošle nedelje Twitterov pretplatnički servis je pušten u rad u SAD i Kanadi, a kompanija se izgleda neće zaustaviti na tome kada su u pitanju napori da se monetizuje popularni servis.

Jane Manchun Wong je na svom nalogu objavila da se kompanija sprema da u rad pusti narednu funkciju koja će se plaćati, pod nazivom Super Followers.

Super Followers je od strane Twittera najavljen u februaru ove godine, a omogućava korisnicima da monetizuju svoje Twitter naloge i kreiraju tvitove koji su sakriveni iza pretplatničke platforme. Pretpostavka je da će Twitter uzimati procenat od ove pretplate.

Twitter uskoro dobija Super Followers aplikaciju

Neki od zahteva, kako bi mogao da se kreira Super Follower nalog, su da korisnik ima bar 10.000 pratilaca i da je objavio 25 tvitova tokom prethodnih 30 dana.

Neke od funkcija, koje korisnici mogu da pruže svojim Super Followers-ima, uključuju stikere i oznake kako bi se izdvajali od drugih. Trenutno, Twitter od korisnika koji žele da kreiraju Super Follower nalog traži da podnesu prijavu, zajedno sa informacijama o tome kakav sadržaj kreiraju, pre nego što nalog bude odobren.

Izvor: Ubergizmo

Danas objavljeno

Instagram dobija još više reklama

Vanja A

Cooler Master predstavio MM712 – gejming miša od samo 59 grama

Vanja A

Mask opet želi Twitter, poznata i cijena

Vanja A

Ostavite komentar