Twitter tasteri "za" i "protiv" na tvitovima, u test fazi - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Twitter tasteri “za” i “protiv” na tvitovima, u test fazi

Tvitter radi na novim reakcijama, pozitivnim i negativnim, koje se nalaze uz opcije za retvitovanje i odgovaranje, a potvrđeno je da se funkcija testira za malu grupu korisnika na iOS-u.

Kompanija je saopštila da korisnici iOS-a mogu da vide glasove “za” i glasove “protiv” u nekoliko različitih stilova (strelice gore i dole, ikona srca i strelica dole i ikone palca gore i palca dole) i da testira funkciju kako bi “razumela tipove odgovora koje korisnici žele da nađu u relevantnim nizovima”.

Iako Twitter nije saopštio da li planira da glasanje “za” i “protiv” postane trajna karakteristika, očigledno je da je to nešto što smo već mogli da vidimo na internet forumima, a najzastupljenije je možda na Reddit-u, koji, kao jedan od načina ima baš rangiranje određenog komentara strelicama gore i dole, gde na taj način korisnici dobijaju odgovore koji su zajednici najkorisniji ili koji im se najviše dopadaju.

Kompanija je saopštila da trenutno te opcije nisu javne i da za sada neće uticati na redosled tweet-ova.

Twitter se u prošlosti poigravao drugim vrstama tweet interakcija, uključujući reakcije koje su imitirale emodžije koje Facebook koristi za svoje postove i Messenger poruke.

Danas objavljeno

Može li da zamijeni Google? ChatGPT je novi četbot o kojem svi pričaju

Vanja A

Apple hoće „Made in America“ čipove za svoje uređaje

Vanja A

KÖPA – Otkrivamo zašto je baš ovo najbolja besplatna aplikacija za kupovinu i plaćanje telefonom

Vanja A

Ostavite komentar