Twitter postaje skuplji - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Twitter postaje skuplji

Twitter Blue pretplata postaje skuplja za korisnike koji žele doatne funkcije u okviru popularnog servisa za mikro blogovanje.

Korisnici često izražavaju oduševljenje zbog toga što je Twitter besplatan, ali za neke ljude i nije – Twitter Blue je dostupan u nekoliko zemalja, gde se po pretplati od 2,99 dolara mesečno dobijaju neke dodatne funkcije.

Sada je Twitter Blue svojim pretplatnicima najavio povećanje cene, a u SAD-u ona skače na 4,99 dolara mesečno. Ovo svakako neće predstavljati problem za one koji su “navučeni” na informacije i žele da plaćaju za servis koji u sebi i dalje sadrži reklame, ali bi moglo biti prekretnica za neke druge korisnike.

Dodaci, koje Twitter Blue implementira, kreću se od ekstremno korisnih (“undo tweet” prozor za ispravljanje slovnih grešaka, prilagođeno polje za navigaciju, listu Top Articles koju dele ljudi koje pratite, pristup člancima na sajtovima koji nisu pretrpani reklamama), a tu su i neke trivijalne i beskorisne funkcije.

Veća cena pretplate će se odmah primenjivati na nove pretplatnike, dok će originalna cena do oktobra bit prisutna za aktuelne pretplatnike. Oni koji to žele, pretplatu mogu da ukinu najmanje 30 dana pre nego što počne da se primenjuje novi cenovnik.

Danas objavljeno

Istražuju se tvrdnje o curenju telefonskih brojeva WhatsApp korisnika

Vanja A

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Vanja A

Musk moli korisnike Twittera da budu aktivniji: Uključite se u javnu raspravu

Zeljka

Ostavite komentar