Twitter počinje da svima prikazuje preporučene tvitove - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Twitter počinje da svima prikazuje preporučene tvitove

Neki korisnici na Twitteru već prijavljuju velike promene koje primećuju na svojim “timeline” prikazima sadržaja.

Twitter je počeo da prikazuje veću količinu tvitova sa naloga koje korisnici ne prate u okviru svojih timeline-ova. Kompanija je istakla da sada nudi preporučene tvitove svim korisnicima, čak i onima koji su ih u prošlosti uspešno izbegavali.

“Želimo da obezbedimo da svako na Twitteru vidi najbolji sadržaj koji platforma nudi, tako da proširujemo preporučeni sadržaj na sve korisnike, uključujući i one koji takav sadržaj nisu viđali u prošlosti”, ističe kompanija.

Nije poznato koliko još preporučenog sadržaja korisnici mogu da očekuju na svojim početnim timeline stranicama, ili Twitter nudi veću količinu ovog sadržaja i u okviru drugih delova svoje aplikacije.

Za sada deluje da se preporučeni tvitovi neće pojavljivati kada se pregleda najnoviji tineline, koji sortira tvitove hronološki i do sada nije uključivao tvitove naloga koje korisnik ne prati.

Ostaje da se vidi kako će na ovu promenu reagovati vlasnik Twittera Ilon Mask, koji u prošlosti nije uvek imao lepe reči za algoritam Twittera koji preporučuje sadržaj korisnicima.

Danas objavljeno

ChatGPT je najbrže rastuća internet aplikacija svih vremena

Zeljka

Netflix se “ispalio”

Zeljka

Korisnici će uskoro saznati kako TikTok koristi njihove podatke da bi ih kontrolisao

Zeljka

Ostavite komentar