Twitter navodno radi na 'undo send' funkciji - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Twitter navodno radi na ‘undo send’ funkciji

Jane Manchun Wong, koja se bavi istraživanjem aplikacija, otkrila je animaciju za “undo send” funkciju na Twitteru, koja nam daje do sada najbolji uvid u to kako bi ova opcija mogla raditi.

Interfejs pokazuje Twitterov “Your Tweet was sent” dijalog iznad novog “undo” tastera. Undo taster služi i kao polje koje pokazuje koliko vremena korisnik ima na raspolaganju pre nego što tvit bude isporučen. Gmail nudi sličnu opciju za e-mailove, sa kratkim vremenskim okvirom za zaustavljanje slanja poruka nakon pritiska “Send” tastera.


Opcija “undo send” je bila predmet glasina u okviru Twitterove pretplate, a prvi put je pomenuta u istraživanju tržišta prošle godine. Ranije ove godine, Bloomberg je sugerisao da Twitter istražuje opcije plaćene pretplate na svoj servis, kako bi smanjio oslanjanje na zaradu od reklamiranja.

Pretplata bi mogla uključivati pristup funkcijama kao što je “undo send”, opcijama prilagođavanja profila i drugo. Bloomberg takođe izveštava da Twitter istražuje načine na koje bi korisnici jedni drugima mogli plaćati za pristup ekskluzivnom sadržaju, a u pitanju je Super Follows funkcija.

Izvor: NDTV

Danas objavljeno

Gigabyte je ozvaničio svoju prvu CMP 30HX kartu za rudarenje kriptovaluta

Vanja A

Patriot Viper najavljuje VP4300 M.2 Gen4 SSD seriju

Vanja A

Cooler Master predstavlja MasterBox 540 i MasterBox MB600L V2 kućišta

Vanja A

Ostavite komentar