Twitter korisnicima omogućava da ograniče ko može da odgovara na tvitove - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Twitter korisnicima omogućava da ograniče ko može da odgovara na tvitove

Tokom prethodnih godinu dana, Twitter je predstavio neke izjmene koje korisnicima olakšavaju izbor načina odgovaranja na tvitove, kao i upravljanje time ko može da odgovara na tvitove.

 Kompanija sada dodaje novu funkciju, koja korisniku pruža način da omogući da njegova sekcija sa odgovorima bude čista i prijateljska.

Društvena mreža sada omogućava da se izmeni ko može da odgovara na tvitove, a to je moguće čak i kada je tvit okačen. Sve što je potrebno jeste da se pritisne taster sa tri tačkice u gornjem desnom uglu objave i da se izabere opcija “Change who can reply”.

twitter2_13.jpg

U avgustu prošle godine, Twitter je korisnicima omogućio izbor između opcija ko može da odgovara na objavljene tvitove pre nego što se oni pošalju – bilo ko, samo ljudi koje korisnik prati ili oni koji su pomenuti u tvitu. Nova funkcija svima daje još bolju kontrolu nad diskusijom koja se vodi u sekciji sa odgovorima.

Nova funkcija je verovarno deo napora društvene mreže kako bi se “poboljšala zdravija javna komunikacija”, što je Twitterov glavni cilj, prema navodima Jack Dorsey-a – izvršnog direktora kompanije.

Izvor: Engadget

Danas objavljeno

Poznato više detalja o predstojećoj Redmi Note 11 seriji telefona

Vanja A

Google Search za mobilne uređaje dobija neprekidno skrolovanje za rezultate pretrage

Vanja A

TSMC sprema poboljšanu 3nm proizvodnju čipova za drugu polovinu 2023. godine

Vanja A

Ostavite komentar