Tvrdi da joj pjevačica prijeti, čak i pred roditeljima druge djece - BIGportal.ba
Ex Yu

Tvrdi da joj pjevačica prijeti, čak i pred roditeljima druge djece

Direktorka Osnovne škole Matije Gupca, Ljiljana Klinger, prijavila je 11. marta Severinu Kojić policijskoj stanici u Zagrebu

Ljiljana je navela kako su 10. marta oko 15 časova Severina i njen suprug Igor Kojić, pred učiteljima škole i nekolicinom roditelja, izrekli pretnje upućene njoj. Ona je navela da su u pitanju bile pretnje sa “zastarašujućim tonom”, te da je Severinino eksponiranje u medijima poslednjih meseci usmereno protiv nje skoro pa do nivoa mržnje.

– Ljiljana smatra da Severinino ponašanje u poslednjih godinu i po dana nije smatrala opasnim, već neukusnim ispadima, te da je ona kolateralna šteta. Međutim, nakon pretnji za koje Ljiljana tvrdi da joj je Severina izrekla, navodeći da je “ona na redu”, u direktorki su izazvale veliki strah – priča naš izvor.

– Ljiljana je tražila da je nadležni zaštite, kako se Severinine pretnje pevačice i njenog muža ne bi obistinile. Takođe, Ljiljana je navela i izjavu svedoka – nastavlja izvor Telegrafa.

Podsetimo, do problema je došlo kada su zaposleni Igoru Kojiću rekli da ne mogu njemu predati dete, već majci Severini, koja je na pikap listi, za razliku od njega.

On je potom otišao do kola po Severinu koja je izašla iz automobila i ušla u školu, a potom i, kako Ljiljana tvrdi u prijavi, pretila.
Foto M.Labudović
Izvor: Telegraf/Novosti

Danas objavljeno

Đole Đogani snimio dokumentarac o estradi devedesetih!

Vanja A

Tačka na brak: Razvode se Sale Tropiko i Jovana!

Vanja A

Nikad viđena fotografija porodice Džinović: Melinu nećete prepoznati

Vanja A

Ostavite komentar