15. Marta 2020.

Tvrdi da joj pjevačica prijeti, čak i pred roditeljima druge djece

Big Portal

Ljiljana je navela kako su 10. marta oko 15 časova Severina i njen suprug Igor Kojić, pred učiteljima škole i nekolicinom roditelja, izrekli pretnje upućene njoj. Ona je navela da su u pitanju bile pretnje sa “zastarašujućim tonom”, te da je Severinino eksponiranje u medijima poslednjih meseci usmereno protiv nje skoro pa do nivoa mržnje.

– Ljiljana smatra da Severinino ponašanje u poslednjih godinu i po dana nije smatrala opasnim, već neukusnim ispadima, te da je ona kolateralna šteta. Međutim, nakon pretnji za koje Ljiljana tvrdi da joj je Severina izrekla, navodeći da je “ona na redu”, u direktorki su izazvale veliki strah – priča naš izvor.

– Ljiljana je tražila da je nadležni zaštite, kako se Severinine pretnje pevačice i njenog muža ne bi obistinile. Takođe, Ljiljana je navela i izjavu svedoka – nastavlja izvor Telegrafa.

Podsetimo, do problema je došlo kada su zaposleni Igoru Kojiću rekli da ne mogu njemu predati dete, već majci Severini, koja je na pikap listi, za razliku od njega.

On je potom otišao do kola po Severinu koja je izašla iz automobila i ušla u školu, a potom i, kako Ljiljana tvrdi u prijavi, pretila.
Foto M.Labudović
Izvor: Telegraf/Novosti
Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare