15. Oktobra 2022.

Tvorac serije o Dahmeru progovorio o optužbama da romantizuje ubicu

Big Portal

“Mislim da smo ga prikazali kao ljudsko biće. On je ‘monstruozno human’ i ‘monstruozno monstruozan’ i to je ono o čemu smo hteli da snimamo seriju. Trudili smo se da scene budu što objektivnije. Uspešno smo uradili domaći zadatak”, izjavio je Brenan, prenosi “Page Six”.

Dahmer je ubio 17 mladića i dečaka u periodu od 1978. do 1991. godine. Prakovao je kanibalizam i nekrofiliju, a čuvao je i delove tela nakon zločina. Ubijen je u zatvoru 1994. godine. Serija je objavljena 21. septembra i postala je druga na listi najpopularnijih Netfliksovih serija svih vremena.

Nije očekivao toliki uspeh

Brenan je naveo da je iznenađen uspehom serije.

“Još uvek nisam siguran u čemu je tajna uspeha. Zanimljivo je kada ljudi ovako dobro prihvate serije o stravičnim zločinima. Mislim da se na ovaj način gledaoci suočavaju sa zastrašujućim stvarima koje postoje u dubini svakog bića”, zaključio je.

Nedavno je Širli Hjuz, majka jedne Dahmerove žrtve, reagiovala na Netfliksovu hit seriju.

“Ne razumem kako mogu to da urade. Ne razumem kako mogu da koriste naša imena i objavljuju ovakve stvari”, rekla je Širli. Dodaje da joj je teško da priča o ubistvu svog sina Tonija za koje je saznala nakon što su istražitelji identifikovali njegovu lobanju u Dahmerovom stanu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare