TVITERAŠI DOBILI POJAČANJE Mektić otvorio nalog na društvenoj mreži i odmah IZAZVAO REAKCIJE - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

TVITERAŠI DOBILI POJAČANJE Mektić otvorio nalog na društvenoj mreži i odmah IZAZVAO REAKCIJE

Ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić povukao je potez koji su dugo očekivali brojni korisnici Tvitera – otvorio je profil na ovoj društvenoj mreži.

Da je nalog njegov, a ne lažni, za Srpskainfo je potvrdio i sam Mektić.

On važi za političara bez dlake na jeziku, koji često iznosi stavove koji su suprotni čak i zvaničnoj politici stranke iz koje dolazi – SDS, zbog čega njegovi pratioci na Tviteru očekuju da im s Mektićem neće biti dosadno. I nije.

Treći tvit koji je objavio bilo je linkovanje svog gostovanja u programu sarajevske Fejs televizije, kada je šokirao javnost izjavom da bi volio da BiH i Srbija uđu u NATO, što je stav dijametralno suprotan od zvaničnog stava svih parlamentarnih partija sa sjedištem u Srpskoj.

– Pa ljudi dragi, da li ste vi normalni? Daj @VukotaG ili ovo sve poizbacuj iz stranke ili izađi i napravite novu stranku – odgovorio mu je jedan od pratilaca.

Na kritike koje mu je zbog izjava o NATO uputio potpredsjednik SDS Milovan Cicko Bjelica, Mektić je odgovorio tvitom: „Kad bi se Cicka pitalo mi bi u prvobitni zajednicu. Samo si ti Cicko Srbin“.

Pokretanje istrage Tužilaštva BiH protiv njega Mektić je komentarisao tvitom: “Koje dijabole, Tužilaštvo utvrdi da nema krivičnog djela u slučaju „selefije“ a onda osumnjiči mene da sam odao tajnu u tom predmetu“.

Izjavu Milorada Dodika da hoće da rehabilizuje KK „Bosna“, Mektić je dočekao uz komentar: „Rehabilituj ti ovdje život naroda a košarka će doći sama po sebi“.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Dodik pokrenuo peticiju o neprihvatanju nametnutog Inckovog zakona

M.

Zaharova: Rusija Inckovu odluku doživljava kao otvoreni napad na suverenitet BiH

M.

Ljekari saglasni – očekuje se veći broj oboljelih u Srbiji

M.

Ostavite komentar