7. Maja 2022.

Tviter gori, pronašli dokaze: Amber Herd na suđenju koristila citate iz filmova?

Big Portal

U poslednjem svedočenju, glumica se prisetila brojnih traumatičnih i kontroverznih trenutaka koje je provela sa bivšim suprugom Džonijem Depom, uključujući i onaj kada ju je navodno prvi put udario, ali i da je tražio kokain u njenoj vagini.

Ipak, mnogi su optuživali glumicu da “zvuči uvežbano”, poput psihologa Kupera Lorensa koji tvrdi da njeno svedočenje “izgleda pomalo lažno”.

Veliki broj korisnika društvenih mreža ističe da je 36-godišnja glumica u svom svedočenju koristila citate iz filmova. Naime, tokom praćenja suđenja mnogima je Amberino svedočenje zvučalo poznato, a nakon malo “istraživanja” shvatili su da su ga već čuli. U filmovima.

Tako je korisnica Tvitera @christinapykles podelila kompilaciju tvitova u kojima se upoređuje Amberino svedočenje sa filmskim replikama.

Tako korisnik Micel Ko. tvrdi da joj je inspiracija bio “Notting Hill”, pa da je, kada je izjavila da je Dep “pio mnogo, mnogo čaja”, to uradila dva puta i na sličan način izgovorila kao Džulija Robert Hju Grantu u pomenutom filmu.

https://twitter.com/ChristinaPykles/status/1522052647385059329

Osim toga, korisnik @varukasawlt ističe da je deo svedočenja o tome kako ju je Dep ošamario, a potom rekao da bi radije odsekao sebi ruku nego je ponovo udario citat iz filma “Mildred Pirs”.

Tu rečenicu glavni lik izgovara nakon što ošamari drugi lik.

https://twitter.com/varukasawlt/status/1521964862045397001

Osim toga, kako navode na Tviteru, čini se da joj je inspiracija bio i “Talentovani gospodin Rili”.

“Kad sam bila u blizini Džonija, osećala sam se kao najlepša osoba na svetu, onda bi on nestao”, rekla je.

https://twitter.com/GellertDepp/status/1521949199843139584

“Stvar sa Dikijem… Kao da te sunce obasjava i to je veličanstveno. A onda te on zaboravi, i jako je, jako hladno… Kad imaš njegovu pažnju, osećaš se kao da si jedina osoba na svetu, zato ga svi toliko vole”, citat je takođe iz istog filma.

https://twitter.com/ARmastrangelo/status/1522300757466353672

Korisnici Tvittera tvrde da se poslužila i citatima iz “Lova na veštice”, “Šreka 2”, komedije “How High”, “White Chicks”, “Reservoir Dogs”, kao i Netfliksovih serija “Maid” i “I Am a Killer”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare