Tužna sudbina Bore Kandića: Trudna djevojka preminula mu na rukama - BIGportal.ba
Ex Yu

Tužna sudbina Bore Kandića: Trudna djevojka preminula mu na rukama

Srpski glumac Borivoje Bora Kandić umro je u 59. godini, a posljednjih godina živio je izdržavajući se od čišćenja jedne kafane na Zelenom vencu u Beogradu i majčine penzije.

On je u jednom od posljednjih intervjua otkrio da teško živi, te je priznao da godinama živi sam sa svojim psom.

Takođe, tada je govorio i o velikoj tragediji koja ga je zadesila u mladosti. Naime, žena koju je volio izdahnula mu je na rukama. 

“Ana Prenk je bila moja najveća ljubav, još iz osnovne škole. Trebalo je da se venčamo, ali poginula je dok mi je ležala u krilu. Bila je trudna. Zato nikada više nisam poželeo da imam dete. Ispratili smo mog brata u vojsku i kada smo se kolima vraćali iz Sombora, sedeli smo na zadnjem sedištu. Vozio nas je prijatelj, koji je posle zbog te nesreće bio u zatvoru. Kada smo išli u Sombor, ja sam bio na tom mestu gde je ona bila, i u povratku smo se zamenili. To čak nije bio ni sudar, bila je samo velika krivina i auto se jako zaneo, Ana je spavala i samo joj je pukao vratni pršljen. Tada sam izgubio kosu, a njen otac Branko Prenk, tadašnji direktor JAT-a, osedeo je u jednom danu. Nikada nisam pričao o ovome, čak ni najbližim prijateljima. Godinama sam bio u psihički devijantnom stanju. Posle je život doneo neke nove okolnosti, ali ostala je velika rana”, pričao je tada Kondić, prenose Novosti.

Podsjetimo, glumac je rođen 1961. u Mostaru, gdje je njegov otac Miloš, takođe glumac, imao angažman u tamošnjem pozorištu.

Nezavisne

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar