Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici - baš kao i njena majka - BIGportal.ba
Ex Yu

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Rialda Kadrić preminula je prije tačno godinu dana na ulici u Atini u 58. godini.

Vijest o njenoj smrti u sekundi je obišla region, a nevjerica i dan-danas ne prestaje.

Iako se davne 1984. godine odselila u London, gdje se školovala, zaposlila i kasnije udala, život je iznenada izgubila boraveći u Grčkoj.

I dok je javnost sa nestrpljenjem iščekivala nastavak snimanja serijala “Lude godine”, kome se Rialda veoma radovala, sudbina je imala drugačiji plan. Rialda Kadrić preminula je koračajući ulicama Atine, baš onako kao što je i njena majka prije mnogo godina izgubila svoj život.

“Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i riješila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život”, riječi su kojima je u jednom od retkih intervjua opisala razloge za tu, možda najvažniju životnu prekretnicu.

Rialda je odlučila da nastavi život daleko od Srbije, a prošlog januara, i to 26. i sama je izgubila život na ulicama velikog grada, baš kao i njena majka – od srčanog udara.

Njen partner u popularnoj seriji – Vladimir Petrović (67), koji je igrao Bobu, vijest o smrti drage koleginice primio je sa velikim šokom.

“Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem”, rekao je vidno uznemiren Vladimir za portal 24sedam.rs.

Glassrpske.

Danas objavljeno

Da li znate ko je djevojčica sa slike?

Vanja A

Dijana Đoković nakon mnogo godina otkrila

Vanja A

“Praktična žena” Nataša Pavlović: Imala sam sve jedinice u školi, bila sam kao biljka

Vanja A

Ostavite komentar