25. Septembra 2022.

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Big Portal
https://www.instagram.com/p/Cd3aoNRLH-I/?utm_source=ig_web_copy_link

Sa svoje 64 godine i dalje ima tijelo na kojem joj zavide i duplo mlađe, ali njezino je lice sasvim druga priča.

https://www.instagram.com/p/CivkTEvKMZZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Osim što se u potpunosti unakazila botoksom i filerima, stravično se uređuje na društvenim mrežama te je neupitno da koristi jake filtere uz pomoću kojih izgleda kao 20-godišnjakinja.

Ipak, kada pogledate paparazzo fotografije, sve postane jasno u nekoliko sekundi. Ipak, najveća je ironija njezina trenutna ovisnost o plastičnoj hirurgiji jer je nekada bila njezin protivnik.

https://www.instagram.com/p/Ci0cUvYJAzK/?utm_source=ig_web_copy_link

-Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas neko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života, istaknula je prije nekoliko godina, a sada se na to svi možemo samo lijepo nasmijati.

A iako joj operacije više nisu stran pojam, kao ni Photoshop, i dalje ga nije naučila koristiti.

Tako na posljednjim fotografijama nastalima nakon noćnog izlaska u New Yorku možemo vidjeti njezino pravo stanje koja ona uporno voli skrivati, ali objektivima fotografa ne može zauvijek bježati.

https://www.instagram.com/p/Cic8mIGOry9/?utm_source=ig_web_copy_link

Zahvate je na njezinom licu prošle godine analizirao i poznati plastični hirurg Gary Linkov koji je otkrio da je pjevačica kroz nekoliko desetljeća korigirala svoje lice raznim estetskim zahvatima.

On procjenjuje da je od 1982. godine napravila tri faceliftinga, tri puta podigla obrve, a dva puta kapke te puno puta ubrizgala filere.

I dok u aplikacijama sređuje lice, ruke često zaboravlja urediti, a one pokažu godine u kojima nema baš ništa loše. Osim kad ste Madonna, očito pa ih odlučite skrivati rukavicama.

Izvor: story.hr

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare