TUŽNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Grob Milana Srdoča skroz zapušten - BIGportal.ba
Ex Yu

TUŽNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Grob Milana Srdoča skroz zapušten

DRVENI krst, potpuno izbledeo od kiše i sunca, privlači pažnju prolaznika koji su prolazili pored groba na Topčiderskom groblju u Beogradu. U pitanju je grob čuvenog “Čika Migeta”, odnosno nepravedno zaboravljenog glumca Milana Srdoča.

Oronulo zemljište, betnoska ploča koja je napukla i malo trave – ovako izgleda mesto na kom je sahranjen proslavljeni srpski glumac Milan Srdoč.

Do pre par godina na njegovom grobnom mestu nalazio se polomljeni nadgrobni krst, koji je u međuvremenu samo zamenjen novim koji i sam počinje da truli.

Kako danas izgleda njegov grob pogledajte u sledećem snimku od 7.48:

Zbog očiglednih razloga, sređivanje grobnog mesta je više nego potrebno, a ovu temu i Ratka Vujovića prati duga i zanimljiva priča.

– Pre dve godine izašao je članak o ruiniranoj porodičnoj grobnici Milana Srdoča. Pošto imam firmu koja se bavi uređenjem grobnih mesta, rešio sam da pomognem i sredim tu porodičnu grobnicu. Prema podacima iz članka, otišao sam na Bežanijsko groblje, našao sam parcelu, grobno mesto. Raspitao sam se da li ima naslednika pošto je potrebna njihova saglasnost za uređenje same grobnice. Dobio sam podatak da postoji sin Milana Srdoča i otišao sam kod njega po saglasnost – ispričao je Ratko Vujović pre par godina za medije.

Danas objavljeno

Ljubavna priča Petra Graša i 14 godina mlađe Hane, ćerke njegovog prijatelja

Vanja A

Vuk Kostić opet zaljubljen

Vanja A

Glumio je Bećira Kuduza u filmu koji je snimljen po istinitoj priči

Vanja A

Ostavite komentar