Tužna ispovijest Tajči: Vjerovala sam da je moja krivica što sam silovana - BIGportal.ba
Ex Yu

Tužna ispovijest Tajči: Vjerovala sam da je moja krivica što sam silovana

Nekadašnja muzička ikona otvorila je dušu o životnim traumama, smrti oca i muža, te današnjoj karijeri motivacione govornice.

Krajem dvadesetog vijeka jedna od najpopularnijih pjevačica definitivno je bila Tatjana Matejaš Kameron, poznatija pod svojim umjetničkim imenom Tajči. Njen život danas je potpuno drugačiji u odnosu na period od pre skoro trideset godine.

Ona je u najnovijem intervjuu koji je dala za hrvatsku emisiju “Dana De” otvorila dušu o svom odrastanju, novoj karijeri motivacione govornice, smrti muža i oca, ali je i priznala da je tokom tinejdžerskih dana bila silovana.

Ljudi često u negativnom kontekstu komentarišu moju karijeru motivacione govornice i moju jahtu na koju primam ljude koji su zainteresovani da čuju ono što ja imam da kažem. Ipak, vjerujem da nemaju dovoljno informacije o mojoj sadašnjoj profesiji, tako da ne obraćam mnogo pažnje – izjavila je ona, dodajući da se ne predstavlja kao ljekar ili psihoterapeut, kao i da osnažuje ljude da posjete prave ljekare ukoliko primijeti da im je to potrebno.

Za ovakvu profesiju odlučila se nakon što je naučila da se izbori sa svim teškim stvarima koje su je susrele u životu. Kako je sama rekla, prošla je dalek put od trenutka kada je mrzela sebe, do povratka pravoj Tajči koju je oduvijek nosila duboko unutar svoje duše.

Bila sam u tinejdžerskoj dobi, prije nego sam postala slavna, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nikada nisam željela o tome da govorim. Moramo da stvorimo sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da su oni krivci zbog onoga što im se dogodilo – izjavila je ona za pomenutu emisiju.

Sama priznaje da joj je bilo potrebno puno psihoterapije, truda i rada na sebi da bi o tome danas mogla mirno da razgovara.

Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi okidač kako bih tu kutiju otvorila i izliječila se – tvrdi ona.

Tajči je takođe priznala da ju je smrt oca slomila, ali i da se očajnički borila da održi svoj brak u trenucima kada je znala da joj suprug umire.

Tatina smrt me jako pogodila, tada je krenula da mi se razvija ozbiljna depresija. Kad je tata umro, u potpunosti sam se slomila. Dugo sam se liječila, šest, sedam godina…” , priznaje ona.

Otkrila je i kako je za vrijeme bolesti supruga sve vrijeme vjerovala u čudo, ali je i ispričala da je jako teško podnijela momente u kojima je znala da će umrijeti.

Prema njenim riječima, neko vrijeme su bili i razdvojeni, a sve te životne situacije učinile su je snažnom ženom kakva je danas.

Glossy/Puls
Foto: Facebook/Printscreen

Danas objavljeno

Glumac ispraćen uz omiljenu pjesmu, Nataša grcala u suzama. Nakon Bjelinog govora, svi SLOMNJENI

Vanja A

Senidah potpuno promijenila imidž

Vanja A

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić s kćerkom Ninom uživaju u Moskvi

Vanja A

Ostavite komentar