Tužilaštvo: Još nije utvrđeno ko je ubio mladića u Banjaluci - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Tužilaštvo: Još nije utvrđeno ko je ubio mladića u Banjaluci

Još nije utvrđeno ko je sinoć u Banjaluci nožem ubio Arieala Bogdanovića (28). Okružno javno tužilaštvo Banjaluka okfalifikovalo je sinošnji događaj kao teško ubistvo. Iz OJT preduzimaju se sve mjere na otkrivanju i identifikovanju počinioca.

U Ulici Bulevar sprske vojske u Banjaluka 02. decembra 2022. godine, oko 19.40 časova od strane za sada nepoznatog lica upotrebom noža počinjeno je krivično djelo teško ubistvo na štetu Bogdanović Ariela, rođenog 1994. godine iz Banjaluke, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Rakić Goran, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identifikovanju počinioca krivičnog djela teško ubistvo.

Naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

Pojavio uznemirujući video snimak sa nadzornih kamera, na kojem se vidi kako jedan mladić trči za drugim koji je vidno povrijeđen. Na snimku se vidi kako A.B. pada, a zatim ga napadač sedam puta ubada nožem po cijelom tijelu, nakon čega napadač u crvenoj jakni bježi.

Policajci naoružani dugim cijevima pretresala vozila u više naselja na izlazu iz grada.

Iz policije su, kako prenose mediji, potvrdili da im je prijavljeno da je radnik benzinske pumpe prijavio da je pronađeno muško lice koje ne daje znake života.

(BN)

Foto: BN

Danas objavljeno

Uhapšeni članovi srpskog klana zbog milionskih prevara

M.

Pretresi u Tuzli zbog prometa oružjem

M.

Akcija u Tuzli: Dvojac osumnjičen za šverc oružja u više država

M.

Ostavite komentar