Tužba Vanese Brajant: Otkrila imena nesavesnih policajaca - BIGportal.ba
Košarka Sport

Tužba Vanese Brajant: Otkrila imena nesavesnih policajaca

Vanesa Brajant, udovica NBA legende Kobija Brajanta, koji je nastaradao u januaru 2020. godine u padu helikoptera, otkrila je na svom instagram profilu delove tužbe koju je podnela protiv grada Los Anđelesa.

U njemu se vide i imena policajaca koji su vršili uviđaj posle nesreće u kojoj su živote izgubili slavni košarkaš, njihova ćerka Džijana i još sedmoro ljudi.

Kobe Bryant

Udovica slavnog košarkaša podelila je 12 postova sa svojih 14,4 miliona pratilaca na društvenoj mreži, a na njima se vide imena ljudi koji se sumnjiče da su objavili slike sa mesta nesreće.

Po Vanesinim rečima, šerif Aleks Viljanueva je, uprkos tome što ju je uveravao da će privatnost ostati netaknuta, svojim ličnim telefonom napravio između 25 i 100 snimaka, a na nekima se vide i posmrtni ostaci putnika.

Razlog za tužbu je to što slike definitivno nisu služile samo za istragu, već su potom kružile policijskom stanicom, a neki zaposleni su ih prikazivali i svojim ličnim kontaktima.

Kobi Brajant, njegova ćerka Džijana i još sedmoro putnika živote je izgubilo 26. januara 2020. godine u blizini Kalabasasa, savezne države Kalifornija.

SK.

Danas objavljeno

Cicipas spriječio senzaciju, Siner “nulom” do četvrtfinala, iznenađenje na AO, 115. izbacila drugu

Zeljka

Skandal na Evropskom prvenstvu: Karabatić igrao pozitivan!

Zeljka

Gazeta delo Sport: Vlahović u Juventusu

Zeljka

Ostavite komentar