Turistima na Jadranu prodaju magareći izmet - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Turistima na Jadranu prodaju magareći izmet

U Telašćici na Dugom otoku u Hrvatskoj turistima kao suvenir prodaju – magareći izmet.

U Telašćici na Dugom otoku u Hrvatskoj turistima kao suvenir prodaju – magareći izmet.

“To je magareće govno i kao suvenir ide odlično. Nazvali smo ga Lucky Donkey Shit, to je sretno govno i zato ga i domaći i strani turisti rado kupuju”, rekao je za Slobodnu dalmaciju Sebastijan Jagić, čiji otac Goran među brojnim suvenirima na Telašćici na Dugom otoku prodaje i magareća govna..

“Nije to nama tako lako, oko tog ‘sretnog govna’ ima puno posla. Naime, naš tovar (magarac), kad se, da prostite, pokenja, napravi cijelu hrpu, ali samo jedno govno je po svom sastavu drugačije i mi ga u toj hrpi moramo naći. Srećom, relativno lako se prepozna jer je prepuno trave i sasvim je drugačije po svome sastavu. Kad ga izdvojimo, stavimo ga u kutiju i prodajemo”, objašnjava Sebastijan, prenosi Index.hr.

Cijena je 40 kuna, ali turistima to i nije toliko važno.

“Njima je bitno da Lucky Donkey Shit donosi sreću i otputovala su govna naših tovara već posvuda po Europi”, tvrdi Sebastijan te uvjerava da taj suvenir nema neugodan miris.

“To je, od svih komada koje magarac ‘istrese’, jedna posebna loptica u kojoj su mahom trave. Tako da to govno nema baš nikakav miris”, kaže.

I načelnik Opštine Sali Zoran Morović pozdravlja inicijativu prodaje govna dugootočkog magareta.

“Poznato mi je da se prodaje u Telašćici, ideja je potekla iz te obitelji i ne vidim tu ništa loše. U poplavi svakakvih suvenira, ovaj je barem originalan, a da ne valja, ne bi ga toliko ljudi kupovalo”, rekao je uz smijeh načelnik Morović.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar