Turčin isprebijao manekenku: "Pala sam u nesvijest od udaraca, nastavio je" - BIGportal.ba
Ex Yu

Turčin isprebijao manekenku: “Pala sam u nesvijest od udaraca, nastavio je”

Ljepoticu iz Srbije, koja radi kao foto-model u Istambulu pretukao njen dečko turski državljanin.

Ljepoticu iz Srbije, koja radi kao foto-model u Istambulu pretukao njen dečko turski državljanin.

Turski i domaći mediji prenose da je Tanju Đukić zverski pretukao Turčin Čagri Tortop sa kojim je dve godine u emotivnoj vezi i živeli su zajedno.

Nad njom se nasilnik iživljavao sedam sati u njihovom zajedničkom stanu u naselju Ortakoj u Istanbulu, a motiv je navodno bila njegova patološka ljubomora.

Turski mediji su objavili fotografije povređene Srpkinje, koja od zverskog zlostavljanja ima brojne modrice i podlive po glavi i čitavom telu. Ona je sama prijavila nasilnika policiji.

“Pretučena sam 2. juna, nakon svađe koja je izbila oko 20 sati. Dečko me je sačekao kolima nakon jednog snimanja, a čim sam ušla u auto, počela je svađa izazvana njegovom ljubomorom. Po dolasku u stan rasprava se nastavila, da bi ubrzo kulminirala kada je počeo zverski da me udara pesnicama i šutira. Molila sam ga da

prestane, ali on se nije osvrtao, već me je udarao gde god je stigao”.

Rekla je da je pala u nesvest od udaraca, ali da se nasilnik nije zaustavi već je nastavio da je zlostavlja i udara nogama i pesnicama.

Nakon toga me je, povređenu i prekrivenu modricama i podlivima, odvukao u sobu i zaključao. Trpela sam bolove, bila gladna i žedna. Pretio mi je da će me izbosti i unakaziti nožem budem li pokušala da izađem. Tek sledećeg jutra oko 10 sati mi je otvorio vrata, nakon čega sam ja uspela da pobegnem iz stana i prijavim ga policiji”, ispričala je Đukićeva, o čijim jezivim povredama svedoče brojne fotografije koje su objavljene u turskim medijima.

Đukićeva je kazala da je potom iskaz u policiji dala u prisustvu prevodioca.

Ona je medijima ispričala da je uspela nasilnika da ubedi da ga neće prijaviti, kao što nije ni prethodnih puta, samo da sve zaborave i izađu napolje.

Kada je konačno pristao, stavila je naočare za sunce i prekrila modrice, a čim je otključao vrata, Tanja je pobegla u obližnji kafić odakle je pozvala policiju.

Rekla je da nasuilnik nije priveden, a da su po nju u Tursku došli roditelji iz Srbije.

Povređena manekenka ispričala je inspektorima i da se zbog svega što je preživela oseća i psihički loše. O svemu je obaveštena i Direkcija za javnu bezbednost, koja joj je pružila utočište i smestila je u ustanovu koja se brine o žrtvama porodičnog nasilja.

Danas objavljeno

Novak Đoković emotivnom porukom čestitao rođendan Dijani: “Ona je uvijek tu”

V.R.

Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu!

V.R.

Sanja Kužet očarača stajlingom u emisiji, pljušte pohvale voditeljkinih obožavatelja

V.R.

Ostavite komentar